Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Νέοι,ωραίοι και ταλαντουχοι μουσικοι!

Λίγες μέρες πριν ήμουν προσκεκλημένη σε ένα πολύ ωραίο μουσικό event! Φυσικά και πήγα καθώς δεν ήταν μια οποιαδήποτε πρόσκληση αλλά ενος δικού μου ανθρώπου,νέου,ταλαντούχου μουσικού και πολύ καλό μου φίλο! Δεν ήξερα τι θα δω ή μάλλον τι θα ακούσω αλλά έμεινα άφωνη μπροστά τους. Στο τέλος της εμφάνισης τους, φανταστείτε εγώ αλλά και η παρέα μου ζητήσαμε αυτόγραφο. Άλλωστε οι άνθρωποι με άστρο από νωρίς φαίνονται... Έτσι λοιπόν και αυτή η ευχάριστη μουσική παρέα έχει και άστρο και ταλέντο και καψούρα για αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται. Σας τους παρουσιάζουμε λοιπόν:


-Θέλουμε να μας πείτε λίγα λόγια για εσάς και το συγκρότημα σας! ποιοι είστε;; τι μουσική παίζετε;;;; πως φτιάξατε αυτό τον όμορφο μουσικό δεσμό και πότε ξεκινήσατε;;;;;;
"Ευχαρίστως,

Ονομάζομαι Ντάνιελ Θεοφανούς, είμαι νεαρός μουσικός με φιλοδοξίες και όραμα.
H Μουσική μας συνδυάζει Λάτιν, RnB και Τζαζ. 
Όσο αναφορά την ενορχήστρωση, έχουμε δύο κιθάρες, φωνή, και κρουστά.
Οι ενορχηστρώσεις μας είναι αρκετά ανορθόδοξες διατηρώντας πάντα υψηλή ενέργεια και μουσικότητα.
Τα μέλη του Dan Theo Project είναι Νίκος Κώδωνας - Κι8άρες, Στέφανος Τζορτζάκης - κρουστά, και εγώ, Ντάνιελ Θεοφανούς - Κιθάρες και Φωνή."



-Από όσο ξέρω έχετε και δικά σας κομμάτια, ποιο ξεχωρίζεις εσύ από τα δικά σας;;;; και γιατί;;;;;
-" Απόλυτα, η Πρωτότυπη Μουσική είναι κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό.
Για την ακουστική εκδοχή του Dan Theo Project, 
το "Greek Summer" είναι η σημαία μας!
Ανεβαστικο, χαρακτηριστικότατο μελωδία, και πληρώνει φόρο τιμής στην πανέμορφη μας χώρα."

-Εν μέσω της κρίσης που ζούμε στη χωρά υπάρχουν πολλοί νέοι όπως και εσείς που θέλουν να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, εσύ, που το κατάφερες τι τους συμβουλεύεις;;;;;;
"Έχω να πω τα ακόλουθα:. Μπορείς! Το αξίζεις. Γεννήθηκες γι' αυτόν τον σκοπό.
Πρέπει να το θέλεις για να το έχεις. Άμα το έχεις ανάγκη περισσότερο από όσο έχεις ανάγκη να κοιμηθείς, θα τα καταφέρεις. Άμα το έχεις ανάγκη περισσότερο από όσο έχεις ανάγκη να φας, θα τα καταφέρεις.  Πρέπει να δουλέψεις για αυτό που αγαπάς, πρέπει να μαθαίνεις συνέχεια. Όταν έχεις ανάγκη να δουλέψεις όσο έχεις ανάγκη να αναπνέεις. θα τα καταφέρεις. Και Μπορείς, το θέμα είναι, το θες;"

-Το προηγούμενο σας live που έγινε τη Πέμπτη στο half jazz note ήταν γεμάτο κόσμο που σας αγκάλιασε και σας χειροκρότησε με πολλή αγάπη, πως νιώθεις για αυτό;;;;;
"Νιώθω υπερβολικά χαρούμενος που κόσμος αγαπάει και έρχεται να παρακολουθήσει ζωντανή μουσική. Χαίρομαι που αγαπάει την σκηνή, τα φώτα, τον ενθουσιασμό και την συγκίνηση που φέρνει μια σωστά στημένη ζωντανή εμφάνιση. Η μουσική είναι το παν για εμένα. Και το να βλέπω κόσμο που αγαπάει και αυτός την μουσική, σημαίνει πολλά."

-Θέλουμε να μας πεις , τι ετοιμάζετε και ποιες ειναι οι επόμενες κινήσεις του συγκροτήματος σας 
"Μάλιστα! Ετοιμάζουμε νέο κομμάτι που θα έχει στοιχεία από πολλά ήδη μουσικής, Με στίχο και ελληνικό τραγούδι, Πάντα Πειραματικό, πάντα φρέσκο, πάντα ζωντανό."

- Αν θέλει κάποιος να σας βρει είτε για να ακούσει κομμάτια σας είτε για αν μάθει νέα σας που μπορεί να σας βρει;;;;;; 
"Για να το ακούσετε νέα κομμάτια, συναυλίες και γενικά βίντεο, μπείτε στο 
Εδώ θα βρείτε νέα, συνεντεύξεις, οπτικοακουστικό υλικό, ερχόμενες εμφανίσεις, και ότι αλλο έχει σχέση με την μουσική μας :-).
Επίσεις έχουμε κανάλι στο youtube, 

εδώ μπορείτε ελεύθερα να δείτε, να σχολιάσετε, και να κάνετε εγγραφή στα Βίντεό μας."

Κλείνοντας εσύ ώς άνθρωπος της μουσικής δώσε μας λίγο από τη θετική σου ενέργεια, τι συμβουλεύεις το κόσμο;;;;;
"Να αγαπάτε τον εαυτό σας, τα όνειρά σας, και την μουσική μας!!!!"
  

Εμεις θα τους ευχηθουμε καλη τυχη σε ολες τις νεες τους δημιουργίες την επιτυχία την έχουν σιγουρα και με μεγάλη χαρά θα περιμένουμε τη νεα τους προσκλήση και τις νεες απολαυστικές δουλείες τους.See you soon!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου