Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Επιστρεψαμε δυναμικα!!!!

Φιλοι και φιλες,
 Λειψαμε για λιγο, επιστρεψαμε ομως και παλι!

Ταξιδεψαμε στη πανεμορφη Πάρο! Ποσο το αγαπάω αυτο το νησί δε φαντάζεστε!!!! Δεν ειναι μόνο οι ομορφιές του νησίου..Τα γραφικά σοκάκια της παροικιάς και της Ναούσας, οι κατα γάλανες θαλασσες και οι καθαρές παραλίες, το νοστιμό φαγητό και οι πραγματικα ζεστοί και φιλόξενοι κατοικοι του ειναι κατι παραπάνω,ειναι ευλογημένος τόπος! Ειναι αυτό που λένε οτι κάνεις δε παει μονο μία φορά στη Πάρο. Ειναι η δεύτερη φορά που παω σε αυτο το νησί και είμαι σίγουρη οτι θα ξανα πάω πολλες παρά πολλές φορές!

Ο λόγος που πήγαμε δεν ήταν μονο για διακοπούλες, αλλα και για έναν αλλον λόγο....Παντρέψαμε τη γιατρο του νησιου και παιδική φιλή μας! Η συγκίνηση για το γάμο αυτό δε περιγράφεται με λόγια και δυστυχώς όσο και αν θέλω να σας μεταφέρω αυτο το συναισθήμα δε θα τα καταφέρω! Είναι στιγμές σα και αυτές που συνειδητοποίεις οτι μεγαλώνεις... και καμαρώνεις! Ξανα βρέθηκα με φιλους και φιλές που είχα καιρό να δω. Οι στιγμές και οι μέρες που πέρασα μαζι τους δεν θα μείνουν απλα χαραγμένες στο μυάλο μου ως ομορφές αναμνήσεις,αλλα μεσα στη κάρδια μου! Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είχαμε φιλίες σα και αυτές. Που νιωθείς ευλογημένος που τους έχεις στη ζώη σου και καμαρώνεις γιατί η διαφόρα της φιλίας και της οικογένειας ειναι οτι  τους πρώτους τους διαλέγεις...και εγώ πραγματικά θεωρώ τον εαυτό μου πολυ τυχέρη για αυτες τις επιλογές μου!

Ο γάμος έγινε σε ένα μικρούλι χωρίο στις Λεύκες, πανέμορφο μέρος! Η τέλετη η δεξίωση όλα τελεία! Η νύφη; Πανέμορφη!!!! όπως σε όλους τους γάμους όλη τη δόξα δέχεται η νύφη και η κουμπάρα! Έτσι και στον δικό μας γάμο και οι δυο παίρνουν άριστα!

Eμεις μειναμε στις Λεύκες σε ενα ωραιοτάτο οικογενειακό συγκρότημα (calypso) με τη γλυκυτατη κυρια Άννα , η οποία ήταν πάντα ευγενική και εξυπηρετική. Αλλοι φιλοξενηθηκάν στο ξενοδοχείο όπου έγινε και η δεξίωση μας (lefkes village hotel).Οι υπόλοιποι εμειναν στη Παροικιά. Σε ενα υπέροχο ξενοδοχείο με θέα το Αιγαίο. Οι ιδιοκτήτες άριστοι επαγγελματίες με μεγάλο μεράκι για τη δουλειά τους. Με πλούσιο πρωίνο πίσινα και άριστο σέρβις! (high mill hotel).

Κλείνοντας, να ευχηθώ και πάλι στη Σάντα και στον Γιώργο βίον ανθόσπαρτον!!!!! να τους ευχαριστησω εκ νεου για τη φιλοξενία αλλα και για την αγαπη τους και παντα ευτυχισμενοι!!!!!!!!!

Υ.Γ. Πάρο! το 2014 θα μας ξανα έχεις κοντά σου !!!!!!!!!!!!
Υ.Γ 2, και στα δικα μας οι ελευθεροί!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου