Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η Sarah Jessica Parker συμμαχεί με τον Manolo Blahnik και λανσάρει την δική της κολεξιόν.

από την Τόνια Γκόρου



 Η αλήθεια είναι πως όταν σκέφτομαι την Sarah Jessica Parker, αυτομάτως το μυαλό μου πάει στο alter ego ρόλο της Carrie Bradshaw, στα ρούχα και στα παπούτσια της
...τα πολλά, πολλά, πολλά παπούτσια της. Ένας ρόλος και μια ντουλάπα που κάθε θηλυκό πλάσμα πάνω σε αυτό τον πλανήτη θα ήθελε να έχει.
 Το αποτέλεσμα αυτής της «σύμπραξης» είναι η δημιουργία μιας σειράς από αξεσουάρ η οποία θα ονομάζεται SJP, τα αρχικά του ονόματός της, εμπνευσμένη από το στυλ της Carrie Bradshaw. Στη σειρά εκτός από παπούτσια θα υπάρχουνε τσάντες και πανωφόρια.
 Το απόλυτο fashion icon, δεκαπέντε χρόνια μετά από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του Sex and the city, σειρά που άφησε το στίγμα της και «έβαλε στον χάρτη της μόδας» τα παπούτσια του Manolo Blahnik, αποφάσισε να κάνει το νέο της επιxειρηματικό βήμα μέσα από τη συνεργασία της με το διάσημο σχεδιαστή.



 Η ηθοποιός εμπνέεται από «παλιάς σχολής οίκους όπως ο Charles Jourdan και η Maud Frizon» για την κολεξιόν, με σκοπό να προσφέρει «κάτι διαφορετικό», ως προς το σχήμα, το χρώμα και την τιμή. «Έμαθα τόσα πολλά για τα παπούτσια μέσα από το ρόλο της Carrie που έπρεπε οπωσδήποτε να τα μοιραστώ με τις θαυμάστριες μου. Όσον αφορά τα παπούτσια, σκεφτόμαστε να παντρέψουμε διάφορες νέες αποχρώσεις, κάτι που οι περισσότερες από εμάς δεν ρισκάρουν εύκολα παρόλο που θα επιθυμούσαμε να τα έχουμε στην ντουλάπα μας. Όσο για τις τσάντες, μας αρέσουν πολύ εκείνες που κρατούσαν οι γυναίκες τη δεκαετία μεταξύ '70ς και '80ς, με τις πιο θηλυκές και λιτές γραμμές».
 Η συλλογή «SJP» θα διατίθεται αποκλειστικά από την αμερικανική εταιρεία «Nordstrom» μέσω του online store, από τις 28 Φεβρουαρίου και οι τιμές θα ξεκινούν από 195$ και θα φτάνουν μέχρι τα 485$.

ΥΓ: Ο Θεός να βάλει το χέρι του να κερδίσουμε το τζόκερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου